Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - امسال شاهد پيشرفت بسياري از توليدکنندگان تلفن هاي همراه از لحاظ کيفيت محصولاتشان بوديم. گلکسي نوت جديد سامسونگ منفجر نمي شود، آيفون اپل تغييرات و بازطراحي اساسي داشته، وان پلاس 5 نيز بسيار دوست داشتني است و V30 ال جي نيز قد و قامت يک رقيب واقعي و قدرتمند را به خود گرفته.
اگر شما هم عاشق تکنولوژي هستيد، شما دقيقا عاشق حرکت پيوسته آن به سوي دستگاه هاي بهتر، سريع تر و زيباتر هستيد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما يک مسئله که در مورد اسمارتفون هاي سال 2017 صادق است، قيمت بوده که در حال بالاتر رفتن است:
هوآوي P9 قيمتي معادل 449 پوند انگليس در سال 2016 داشت اما P10 امسال 569 پوند قيمت گذاري شده. امکانات بيشتر گرفتيد، بايد مبلغ بيشتري نيز بپردازيد. (افزايش 27 درصدي)وان پلاس 3 در سال 2016 با قيمت 399 دلار عرضه شد اما وان پلاس 5 حالا 479 دلار ارزش گذاري شده. (افزايش 20 درصدي)گلکسي نوت 7 با قيمت 849 دلار عرضه شد اما گلکسي نوت 8 حالا در کمترين حالت ممکن 930 دلار قيمت دارد. (افزايش 10 درصدي)آيفون 7 پلاس که قوي ترين مدل آيفون در سال 2016 بود قيمتي بين 769 تا 969 دلار داشت اما اپل قيمت آغازين آيفون X که قوي ترين مدل آيفون 2017 هست را از 999 دلار شروع مي کند. (افزايش 30 درصدي)گوگل پيکسل XL در سال گذشته بين 769 تا 869 دلار بسته به ميزان حافظه داخلي اش قيمت داشت اما شايعات اخير نشان مي دهد که مدل 2017 قرار است قيمتي بين 849 تا 949 دلار داشته باشد. (افزايش 10 درصدي)
حالا اگر ماليات اين محصولات را فاکتور بگيريم، با قطعيت مي توانيم بگوييم که اسمارتفون هاي 1000 دلاري به نزد ما آمده اند و قرار نيست به اين زودي ها هم جايي بروند. اين واقعيت فناوري پيشرفته موبايل هاي امروزي است.
حتي تغييرات تدريجي نيز آهسته و گران قيمت شده اند، بنابراين اگر همه ما اصرار داشته باشيم که طي روال سالانه اي شاهد پيشرفت ها باشيم، بايد افزايش قيمتي که برخي از اين فناوري ها سبب مي شوند را نيز بپذيريم.
هيچ دسيسه اي در ابعاد گسترده ميان شرکت ها وجود ندارد که قيمت محصولات را بدون توجيه بالا ببرند، هر چند که همگي با هم و با حرکتي همزمان در حال انجام اين کار هستند. ما در حال تماشاي بازاري بسيار بالغ هستيم، جايي که برخي رقباي اصلي در حال ارائه نسل هشتم ديوايس هاي اصلي خودشان هستند.

اپل، سامسونگ و گوگل هر کدام در حال ارائه راه هاي متنوعي هستند تا شما يک قيمت دلاري 4 رقمي بابت موبايل بعديتان بپردازيد. در اين مطلب مي توانيد در مورد تفکر سامسونگ پيرامون گلکسي نوت تقريبا هزار دلاري بخوانيد. سه عامل اصلي اين اتفاق اين ها هستند: نسبت به سال پيش، رقم افزايشي چندان زياد نيست. نوت 8 همراه با امکانات متنوع و امتيازهاي خاصي ارائه مي شود مثل داک دسکتاپ DeX و دست آخر، اپل هم دارد همين کار را انجام مي دهد که يعني مسئله کاملا عادي جلوه مي کند.
براي اپل، نمايشگر OLED آيفون X که سامسونگ توليدکننده آن بوده مسلما يک قطعه ارزشمند است، به خصوص با در نظر گيري بي ميلي سامسونگ در به اشتراک گذاري چنين قطعه سخت افزاري با ارزشي با اصلي ترين رقيب خود (هيچ شرکتي توانايي توليد پنل OLED بدون حاشيه با چنين کيفيتي را ندارد، حتي ال جي هم نمي تواند). در مورد گوگل هم نمي توان پيش از معرفي قضاوت کرد اما نمايشگر OLED بدون حاشيه پيکسل XL امسال نيز نبايد قطعه کم ارزشي باشد.

نقطه اشتراک ميان سه شرکت که مرز 1000 دلار را براي قيمت گذاري موبايل هايشان رد کرده اند، داشتن نمايشگري بي رقيب (هر چند براي مدتي کوتاه) و نشان دادن حسن نيت برندها به مشتريان براي کسب رضايت و خريد بعديشان است. وفاداري کاربران آيفون افسانه اي است، عمده کاربران به اپ ها و سرويس هاي گوگل وابسته اند و با فروش صد ها ميليون تلفن هوشمند، سامسونگ هم علاقه مندان بسياري در ميان مردم دارد. براي مجبور کردن مردم به پرداخت هزينه بيشتر نسبت به مقداري که قبلا خرج مي کردند، داشتن يک برند قدرتمند کاملا حياتي است.
در مورد هوآوي و وان پلاس اما افزايش قيمت چندان زياد نبود. حقيقت اين است که مردم تلفن هاي همراهي مي خواهند که شبيه به آيفون به نظر برسد و تصاويري براي اينستاگرامشان بگيرد که انگار توسط آيفون گرفته شده. هوآوي و وان پلاس مي دانند که نقششان ساختن تجربه اي مشابه به آيفون با قيمتي بسيار کمتر است و همين کار را هم انجام مي دهند. هم هوآوي P10 و هم وان پلاس 5 شباهت هاي غير قابل انکاري در طراحي هايشان به آيفون دارند و قيمت هايشان نيز با افزايش قيمت آيفون، کمي بالاتر رفته.

در گذشته، ارتقاي نمايشگر و طراحي ها تقريبا رايگان بود. يک سال شما نمايشگر ال سي دي آي پي اس 4.3 اينچي داشتيد، سال بعد 4.7 اينچي شد، يک سال بعد به 5 رسيد و سال بعد از آن هم 5.5 اينچي و رسيديم به اينجا. پايان خط مسير ارتقاهاي رايگان و شروع مسيري جديد براي نمايشگرها و متودهاي جديد توسعه محصول.
ابتدا قطر موبايل ها 14 ميلي متر بود، سپس به 12 و بعد از آن به 10 ميلي متر رسيد و حالا هم روي مرز 7 ميلي متر هستيم. همه موبايل ها نمايشگر بزرگ دارند و همه مي توانند موبايلي بسازند که در بدنه فلزي بسيار نازکي جاي بگيرد، بنابراين نوآوري بايد مفهوم جديدتري پيدا کند.
به عنوان مصرف کننده، ما هنوز هم گزينه هاي وسيعي داريم که مي تواند ما را راضي نگه دارد، بدون آنکه لازم باشد در اوج فناوري هاي نو باشيم. Moto Z2 Play، آيفون SE، آنر 9 و تلفن هاي خوش ساخت ZTE مي توانند نياز عمده مردم به موبايل ها را برطرف کنند در حالي که همه شان يک سوم آيفون X قيمت دارند.

اما بازار تلفن هاي خاص به طور قطع در حال بالا بردن قيمت هايش است و قرار است دسته بندي هاي بيشتري در آينده ببينيم حتي حالا که امکاناتي نظير دوربين دوگانه تبديل به قابليتي عادي شده. قرار است مسيري نامتعارف را طي کنيم گرچه ما به احتمال بسيار زياد قرار است مشتاقانه در اين دوره نيز توليدکنندگان تلفن هاي همراه را پشتيباني کنيم.
گلکسي نوت 8، گران قيمت ترين تلفن همراه سامسونگ تا به امروز است و پس از فاجعه نوت 7 ارائه مي شود اما با اين حال توانسته رکورد پيش فروش رو بشکند. آيفون X نيز قطعا گران قيمت ترين آيفون ساخته شده توسط اپل است اما آيا کسي شک دارد که تک تک واحدهاي توليد شده امسال به محض در دسترس قرار گرفتن فروخته مي شوند؟ در مورد گوگل هم همه معتقد بوديم که پيکسل XL گران است و امسال نيز شاهد افزايش قيمت هستيم.

احتمالا گوگل در افزايش قيمت نسل جديد پيکسل هاي خودش دچار مشکل شود، قيمت بالاتر چندان اتفاق مثبتي نيست. اسمارتفون ها به سادگي در اين حد براي ما مهم هستند، در اين حد ضروري. اکثرا از آن هم براي کسب و کار خود و هم براي اوقات فراغتشان استفاده مي کنند و يک کامپيوتر که درون جيب جا مي شود، منطقي ترين راه براي 1000 دلار خرج کردن نيست.
عمده محصولات مصرفي تکنولوژي در چشم به هم زدني از بازار ويژه بودن تبديل به محصولي عادي مي شوند اما اتفاقي که براي اسمارتفون ها در سال 2017 افتاده قرار است بيش از يک چشم به هم زدن طول بکشد. قرار است به زودي نمايشگرهاي OLED و پاسخ اندرويدي ها به Face ID را ببينيم اما اين مسئله نيازمند زمان بيشتري است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۰۷۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، سال ۲۰۲۴ شاهد افزایش قیمت طلا به سطوح بی‌سابقه بود، به طوری که فلز زرد در ماه گذشته به دلیل افزایش تقاضای جهانی در بحبوحه عدم قطعیت‌های اقتصادی و ژئوپلیتیکی از ۲۴۰۰ دلار در هر اونس فراتر رفت. نکته قابل توجه این است که راهبرد شناسان‌ گلدمن ساکس بر این باورند که فضای مثبت بیشتری برای فلز امن وجود دارد و می‌گویند تا پایان سال به طور بالقوه می‌تواند از ۳۰۰۰ دلار فراتر رود.

بیشتر بخوانید: قیمت طلا، سکه و دلار پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳

قیمت طلا به دلیل ناآرامی‌های ژئوپلیتیکی و تقاضای بانک مرکزی افزایش یافت و یکی از محرک‌های اصلی این افزایش قیمت، تقاضای قوی برای طلا از سوی بانک‌های مرکزی جهانی و خانوارهای آسیایی است. در چین، چالش‌های بهبود اقتصادی پس از همه‌گیری و کاهش ارزش یوان که طی سال گذشته حدود پنج درصد در برابر دلار آمریکا ریزش داشته است، طلا را برای مصرف‌کنندگان محلی گران‌تر می‌کند. با وجود این، مصرف‌کنندگان چینی و هم بانک مرکزی چین مشتاقانه به دنبال طلا هستند.

طبق گزارش شورای جهانی طلا، بانک مرکزی چین ذخایر طلای خود را برای ۱۷ ماه متوالی افزایش داده است که در این مدت ۱۶ درصد افزایش داشته است. بانک مرکزی چین تنها در ماه مارس، ۱۶۰ هزار اونس طلا به ذخایر خود اضافه کرد. به همین ترتیب، کشورهایی مانند ترکیه، هند، قزاقستان و برخی در اروپای شرقی خریداران فعال طلا در سال جاری بوده‌اند.

این انباشت نشان‌دهنده روند گسترده‌تری در بین بانک‌های مرکزی جهانی برای تنوع بخشیدن به ذخایر و کاهش وابستگی خود به دلار آمریکاست. قیمت طلا در پایان آوریل شاهد عقب‌نشینی بود، اما در این هفته پس از اینکه سیاست گذاران فدرال رزرو احتمال کاهش نرخ بهره را دادند، احساسات صعودی بازگشت.

فدرال رزرو در آخرین نشست روز چهارشنبه، با توجه به پیش‌بینی، موضع نرخ بهره خود را حفظ کرد. جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، اظهار کرد که هرگونه تصمیم گیری در مورد نرخ بهره در آینده مبتنی بر داده خواهد بود اما او افزود که افزایش نرخ در این مرحله بعید است.

اطمینان پاول که عملاً افزایش بیشتر نرخ بهره را رد کرد، به ماندن قیمت طلا در بالای ۲۳۰۰ دلار کمک کرد. نرخ‌های بهره پایین‌تر جذابیت طلا را افزایش می‌دهد زیرا معمولاً بازدهی دارایی‌های با درآمد ثابت مانند اوراق قرضه را کاهش می‌دهد. در همین حال، تنش‌های ژئوپلیتیکی، به ویژه در خاورمیانه، علاقه سرمایه‌گذاران را به شمش افزایش داده است. طلا یکی از قدیمی‌ترین دارایی‌های امن محسوب می‌شود که در زمان ناآرامی ها و جنگ‌های ژئوپلیتیکی تقاضای زیادی داشته است.

قیمت طلا ممکن است از ۳۰۰۰ دلار فراتر رود.

طبق گزارش اینوستینگ، راهبردشناسان‌ گلدمن ساکس با استناد به تقاضای قوی برای طلا از سوی بانک‌های مرکزی بازارهای نوظهور و خانوارهای آسیایی، پیش‌بینی خود را حفظ کردند که این فلز گرانبها تا پایان سال به ۲۷۰۰ دلار در هر اونس تروی افزایش می‌یابد که نشان‌دهنده افزایش ۱۷ درصدی است. آنها پیش‌بینی می‌کنند که اگر تحریم‌های مالی ایالات‌متحده با سرعتی مشابه از سال ۲۰۲۱ تشدید شود، قیمت طلا می‌تواند با ۱۶ درصد افزایش به ۳۱۳۰ دلار در هر اونس تروا افزایش یابد.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229513 برچسب‌ها طلا

دیگر خبرها

  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۷ اردیبهشت؛ سکه یک میلیون تومان گران شد
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ طلا و سکه باز هم گران شد
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • طلا باز هم اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!
  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • قیمت طلا کاهش یافت