Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-06@01:54:53 GMT

آغاز تولید آیفون 6اس پلاس هندی تا اواخر آوریل

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۷۸۷۸۱

آغاز تولید آیفون 6اس پلاس هندی تا اواخر آوریل

ایتنا- اپل انتظار دارد که آیفون 6اس پلاس هندی تا اواخر آوریل تولید شود. این کار پس از تصمیم اپل برای تولید مدل‎های ارزان‌قیمت آیفون 6اس انجام می‌گیرد. طبق گزارش‌ها، اپل در ماه ژانویه قصد دارد مدل‌های ارزان‌قیمت آیفون 6اس را در مرکز تولید جدید خود در بنگالورو (هند) تولید کند. اکونومیک تایمز به تازگی اعلام کرد که اپل تولید آیفون 6اس پلاس را آزمایش و برنامه‌ای طراحی نموده است تا ظرف چند هفته آینده، تولید این مدل در هند را آغاز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هدف اپل، مطابقت با الزامات و مقررات دولت و کاهش قیمت آیفون‌ها در هند است.

به گزارش سرویس اخبار جدید تکنولوژی از  رایورز به نقل از ونچربیت، بر اساس گزارشی که اپل منتشر کرد، ویستران، خط مونتاژ جدیدی برای تولید آیفون 6اس پلاس، راه‌اندازی کرده است.
این خط مونتاژ، یکی از  محبوب‌ترین خطوط تولیدهای گوشی هوشمند در هند است. به خاطر سیاست‌های دولت هند، این امکان وجود دارد که قیمت گوشی بین 5 تا 7 درصد کاهش یابد.
 
اپل برنامه‌های خود را بگونه‌ای تنظیم کرده است تا به کمک خط مونتاژ مذکور، تمام نیاز کشور هند به مدل آیفون 6اس پلاس را برطرف کند. اگر قطعات و بسته‌‌بندی این مدل از سوی شرکت اپل تأمین گردد، می‌توان هزینه و قیمت گوشی را کاهش داد.
    بر همگان مسلم شده است که هند، در حال حاضر با تمام توان در برابر فناوری‌های وارداتی مبارزه می‌کند و به همین خاطر، دولت هند می‌کوشد تولید داخلی را تقویت و تا حد امکان، فناوری‌ها را بومی‌سازی کند.
در دسامبر سال گذشته، تعرفه‌های گوشی هوشمند را از 10 به 15 درصد افزایش و در فوریه سال جاری میلادی، این مقدار را از 15 به 20 درصد رساند.
 
با وجود تمام این محدودیت‌ها و تعرفه‌ها، اپل باز هم توانست نقش خود را در کشور مزبور ایفا نموده و گوشی‌های قدیمی و ارزان‌قیمت خود را به فروش برساند. در حال حاضر، آیفون SE که تنها آیفونی است که صفحه نمایش چهار اینچی دارد، در هند تولید می‌شود و باعث ایجاد مشاغلی در کشور مذکور شده است.
 

منبع: ايتنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۷۸۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس

منابع آگاه از احتمال تداوم کاهش تولید نفت اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش (اوپک‌پلاس) پس از ماه ژوئن خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، سه منبع آگاه اعلام کردند اوپک‌پلاس ممکن است در صورت افزایش‌نیافتن تقاضای نفت، کاهش داوطلبانه روزانه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت خود را پس از ماه ژوئن هم ادامه دهد؛ هرچند مذاکرات رسمی اعضای این ائتلاف هنوز آغاز نشده است.

اوپک‌پلاس از اواخر سال ۲۰۲۲، هم‌زمان با افزایش تولید ایالات‌متحده و دیگر تولیدکنندگان غیرعضو و نگرانی درباره تقاضا به‌دلیل دست‌وپنجه نرم‌کردن اقتصادهای بزرگ جهان با افزایش نرخ بهره بانکی، برنامه کاهش تولید نفت خام را اجرا کرده است.

نشست بعدی اعضای اوپک‌پلاس قرار است روز یکم ژوئن (شنبه، ۱۲ خرداد) به‌منظور تعیین سیاست تولید نفت در وین برگزار شود.

اوپک‌پلاس هم‌اکنون تولید خود را روزانه ۵ میلیون و ۸۶۰ هزار بشکه کاهش می‌دهد که معادل با ۵.۷درصد تقاضای جهانی است. اعضای اوپک پلاس ۳ میلیون و ۶۶۰ هزار بشکه از این مقدار کاهش تولید را بر عهده دارند، که تا پایان سال ۲۰۲۴ ادامه می‌دهند و ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه از آن هم از سوی برخی اعضا به‌صورت داوطلبانه کاهش می‌یابد، که پایان ژوئن منقضی می‌شود.

تنش‌ها در خاورمیانه سبب افزایش قیمت نفت در سال جاری شده، هرچند نگرانی درباره رشد اقتصادی و بالارفتن نرخ بهره بانکی هم بر قیمت نفت تأثیرگذار بوده است. قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز چهارشنبه (۱۲ خرداد) به پایین‌ترین حد خود در هفت هفته گذشته رسید و با قیمت هر بشکه ۸۳ دلار و ۴۴ سنت معامله شد.

سه منبع از کشورهایی که به‌صورت داوطلبانه عرضه نفت خود را کاهش داده‌اند، از احتمال تمدید توافق کاهش خبر دادند.

به‌گفته یکی از این منابع، کاهش تولید ممکن است تا پایان سال ادامه یابد، درحالی‌که منبع دیگری اعلام کرد برای اینکه اوپک‌پلاس تغییری در برنامه تولید خود ایجاد کند، به افزایش ناگهانی تقاضا نیاز است.

الجزایر، عراق، قزاقستان، کویت، عمان، روسیه، عربستان سعودی و امارات‌متحده عربی کشورهایی هستند که تولید نفت خود را داوطلبانه، بیشتر از مقدار توافق‌شده کاهش داده‌اند.

ریچارد برنز از مؤسسه انرژی اسپکتز گفت: به نظر ما احتمال ادامه برنامه کاهش تولید اوپک‌پلاس پس از ماه ژوئن زیاد است، اما هنوز مطمئن نیستیم؛ زیرا فکر می‌کنیم اعضا هنوز وارد مذاکره و تصمیم‌گیری دراین‌باره نشده‌اند.

تحلیلگران می‌گویند گزینه دیگر این است که بخشی یا همه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه کاهش روزانه تولید نفت پس از ماه ژوئن لغو شود.

اوپک پیش‌بینی کرده است که تقاضای روزانه نفت یک سال دیگر با رشد به‌نسبت بالای ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه‌ای همراه باشد، درحالی‌که آژانس بین‌المللی انرژی، رشد بسیار کمتر و روزانه یک‌میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه را پیش‌بینی می‌کند.

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو امروز 16 اردیبهشت 1403
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • قیمت تولیدات ایران‌خودرو در بازار +جدول
  • قیمت روز محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • آغاز مجدد بارش‌ها در خوزستان از امشب
  • قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت + جدول
  • قیمت جدید انواع باتری خودرو +جدول
  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی
  • پیش بینی تولید بیش از ۲۴ هزار تن باقلا در گلستان
  • قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت